середа, 17 січня 2018 р.

Педагогічний тренінг

"ТВОРЧА МАЙСТЕРНІСТЬ ВИКЛАДАЧА"

         Професійна діяльність, робота є частиною життя кожної людини. А успіх у роботі є складовою Щастя. Говорячи про педагогічну майстерність, не можна не згадати вислів « Щоб запалити вогонь в очах дитини, самому треба горіти». Як розкрити свій творчий потенціал, що треба зробити, щоб досягнути педагогічної майстерності - саме про це і йшла мова під час проведення педагогічного тренінгу "Творча майстерність викладача", який відбувся в навчальному закладі 11 січня в рамках тижня методичної роботи.  Даний тренінг мав за мету:
- активізувати творчий потенціал педагогічних працівників;
- стимулювати бажання викладачів підвищувати свій фаховий рівень;
- забезпечити вільні умови спілкування та створити позитивний мікроклімат в колективі.
 
      Особлива увага  була направлена на отримання позитивних емоцій, на підвищення самооцінки викладача,  його творчої активності, вміння робити короткі самопрезентації. 
      За допомогою вправи "Чарівний  глечик"  був визначений портрет сучасного викладача. Також всім була надана унікальна можливість заглянути в дитинство, відчути себе в ролі студента, виконавши вправу "Казковий вернісаж",  адже існує гарний вислів " Чим більше в тобі дитини, тим більше ти Людина". Показати свої фахові знання викладачі змогли при виконанні вправи "Моделювання педагогічної ситуації". Не обійшлося й без змагання керівників груп.
       По закінченню тренінгу учасники кожної команди виконали вправу "Рука дружби" і  поділилися своїми враженнями від заходу. Всі завдання були виконані, а учасники тренінгу отримали гарний настрій і позитивні емоції на весь день.
 



    
































4 коментарі:

  1. Дякуємо! Було дуже цікаво і корисно! Все сприймалось легко і на позитиві!Дійсно МАЙСТЕРНІСТЬ! )))

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже цікаво проводити такі тренінги для вчителів, які горять очима, душою.Молодці!

    ВідповістиВидалити