суботу, 7 жовтня 2017 р.





     У прекрасну пору року приходить до нас день учителя. Це час, коли красива золота осінь, що вишиває клени, сріблом осипає землю.
      Учитель. Яке це славне слово. Воно ввібрало в себе усю мудрість поколінь, чистоту помислів, світло душі, велику в серці любов до дитини.
     Саме з нагоди Всесвітнього Дня Учителя зібралася в актовій залі вся училищна родина.
Після офіційної частини з урочистостями, наказом про відзначення праці викладачів зі сцени звучали теплі слова подяки за любов та турботу, без яких неможливий навчальний процес, а також вірші, побажання та пісні у виконанні студентів.
       «Якби дорослі частіше згадували, якими вони були маленькими, а діти більше задумувались, якими вони стануть дорослими, старість не поспішала б до людей, а мудрість не запізнювалася б». Тож студентство мало нагоду впізнати на дитячих фото своїх педагогів і вловити у погляді, манері позувати їх майбутній фах і особливості основних рис характеру.
       Чудовим завершенням привітань став відеоролик, підготовлений студентами 2-Ас групи, в якому без жодного слова, але дуже красномовно вони подякували усім педагогам за неоціненний труд.

Живе музикант у акордах,
Які на концерті зіграв,
Спортсмен видатний у рекордах,
Хірург – в тих, кого врятував,
Художник живе у картинах,
Живе астроном у зірках...
А вчитель, він, мабуть, єдиний –
У наших серцях і думках.

        Із року в рік вчитель продовжує себе в своїх учнях. Його думки, почуття щиро віддані дітям. Він працює на майбутнє. Образ улюбленого вчителя, доброго і вимогливого ми будемо пам’ятати все життя. «Викладачі: погляд по-новому» - саме таке гасло виставки портретів тих, хто сіє розумне, добре і вічне.

Допоки сонце світить з висоти,
Щебечуть птахи, зацвітають квіти,
Ми вам життям бажаєм твердо йти,
І днем грядущим від душі радіти!
Хай щастя завжди супроводить вас,
Людська повага й шана не минають,
А вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання вінчають!




















Немає коментарів:

Дописати коментар